運命のクランバトル 攻略  for Spice Stellar Mi-508

運命のクランバトル 攻略

V1.0 Stable Version

3.0 127KB <100
DOWNLOAD
Virus free No ads
  • 運命のクランバトル 攻略  for Spice Stellar Mi-508
  • 運命のクランバトル 攻略  for Spice Stellar Mi-508

Description

Androndで大人気のアプリ「運命のクランバトル」の攻略アプリです。

クランメンバーと協力して「クランバトル」に勝利し、「ラグナロク」を目指そう!!20vs20の大人数バトルによる戦いがゲキアツ!最強のクランを目指して冒険に出よう!「運命のクランバトル」はAndrondでプレイできるソーシャルゲームアプリ。魅力は大人数によるクラン同士で行われる「クランバトル」。戦闘力上位5名が「前衛」、前衛をサポートし、影からクランを支える「後衛」に別れます。前衛・後衛共に、「コンボ」がバトルを大きく左右します。コンボは自分ひとりで発動させることはできず、他のプレイヤーと交互に攻撃や応援を行うことで発生します。コンボがたくさん繋がればそれだけ与えるダメージも増加し、大ダメージを与えるチャンスになります。

特定のカード同士で発動する「覚醒」もあります。覚醒が発動すると「攻撃力が小アップ」や「味方のHPを回復」のぜひともほしい効果です。単純に強いカードのみを入れるのではなく自分、または自分のクランに合わせたカードをデッキに組み込むなどの戦術的な駆け引きが楽しめます。

特に「レア召喚」をやっていない方は必見の「クランコイン」を増やす方法を紹介しています。


下記についての情報などもあります。

運命のクランバトル 攻略,どんなゲーム?,基本情報,攻略豆知識,クランコインを無料で増やす方法,基本的なゲームの遊び方,冒険する,合成する,召喚する,クランバトルに参加,冒険の効率的な進め方,レベルアップのタイミング,HNのカードを冒険でゲット,冒険でMP回復,合成の効率的な方法,同じ属性で合成する,コストが増えても成長率は変わらない,一括合成の方がお得,素材カードは強化せずに使うほうが効率が良い,クランバトルで効率的に勝つ方法,役割は3つ,前衛の役割,後衛 応援要員の役割,後衛 コンボ要員の役割,初期のおすすめプレイスタイル,ステータスの振り方,クランバトルのコツを覚える,被ったカードは進化させる,FAQ,カード左上の☆マークはなに?,MPの回復方法は?,カード所持上限って増やせないの?,クラバトストーンの入手方法は?,クランが勝ったのに報酬がもらえなかった,リーダーカードの変更方法は?,有料ガチャの価格は?,ステータスについて,Exp/Lv,冒険P,MP,コスト,カードについて,カード,リーダーカード,属性,Lv,レア度,カードコスト,スキル,カードの所持上限,冒険について,冒険,BOSS,ラッキーエッグ,クランについて,クラン,マスター権限,クランメンバーが増えるメリット,役職,クランLv,CP,クランバトルについて,クランバトル,前衛・後衛,多重攻撃,覚醒,コンボ,応援,クリティカル,HP,チャージ,ラグナロク,合成について,合成,進化,スキル強化,召喚について,召喚,ノーマル召喚,レア召喚,図鑑・挨拶について,図鑑,図鑑ボーナス,挨拶,エール,ショップについて,ショップ,ユグドラシルの霊水,スクルドの秘薬,クラバトストーン,交換所,無料でクランコインを増やす方法,無料でSSRを手に入れる,運命のクランバトル 攻略,クランコインを無料で手に入れる方法,無料でSSRを手に入れる方法

Content rating: Everyone

Spice Stellar Mi-508 smartphone was launched in August 2014. The phone comes with a 5.00-inch touchscreen display with a resolution of 480 pixels by 854 pixels.

The Spice Stellar Mi-508 is powered by 1.3GHz dual-core it comes with 512MB of RAM. The phone packs 4GB of internal storage that can be expanded up to 32GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the Spice Stellar Mi-508 packs a 8-megapixel primary camera on the rear and a 2-megapixel front shooter for selfies.

The Spice Stellar Mi-508 runs Android 4.4 and is powered by a 2000mAh removable battery.

The Spice Stellar Mi-508 is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Regular and Regular. Connectivity options include Wi-Fi, GPS, Bluetooth and FM. Sensors on the phone include Proximity sensor and Accelerometer.

MORE

How to download 運命のクランバトル 攻略 form Spice Stellar Mi-508?

  1. Check the Android version to verify compatibility of 運命のクランバトル 攻略 with Spice Stellar Mi-508.
    Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure 運命のクランバトル 攻略 is compatible with Spice Stellar Mi-508.
  2. Click the download button to download 運命のクランバトル 攻略 in Spice Stellar Mi-508.
  3. Once the download and installation are complete, find 運命のクランバトル 攻略 in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for Spice Stellar Mi-508

MORE
運命のクランバトル 攻略

運命のクランバトル 攻略

127KB

DOWNLOAD

DOWNLOAD