m-Mathurat  for Spice Stellar Mi-508

m-Mathurat

V2.8 Stable Version

4.7 10.72MB 100k+
DOWNLOAD
Virus free No ads
  • C Launcher
  • m-Mathurat  for Spice Stellar Mi-508
  • m-Mathurat  for Spice Stellar Mi-508

Description

MALAY: m-Mathurat adalah applikasi mobil untuk himpunan doa al-Ma’thurat

Spice Stellar Mi-508 smartphone was launched in August 2014. The phone comes with a 5.00-inch touchscreen display with a resolution of 480 pixels by 854 pixels.

The Spice Stellar Mi-508 is powered by 1.3GHz dual-core it comes with 512MB of RAM. The phone packs 4GB of internal storage that can be expanded up to 32GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the Spice Stellar Mi-508 packs a 8-megapixel primary camera on the rear and a 2-megapixel front shooter for selfies.

The Spice Stellar Mi-508 runs Android 4.4 and is powered by a 2000mAh removable battery.

The Spice Stellar Mi-508 is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Regular and Regular. Connectivity options include Wi-Fi, GPS, Bluetooth and FM. Sensors on the phone include Proximity sensor and Accelerometer.

MORE

How to download m-Mathurat form Spice Stellar Mi-508?

  1. Check the Android version to verify compatibility of m-Mathurat with Spice Stellar Mi-508.
    Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure m-Mathurat is compatible with Spice Stellar Mi-508.
  2. Click the download button to download m-Mathurat in Spice Stellar Mi-508.
  3. Once the download and installation are complete, find m-Mathurat in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for Spice Stellar Mi-508

  • Athirah Yaakub
    Ease me so much
    Thanks! Now all i need is just my phone... its a very useful apps..
  • Busyra Khiarafif
    1 weakness
    Everything is awesome just the sensitiviy on swiping... sye perasan ble sye nk swipe ke bawah baca terjemahan slalu saja apps ni swipe kt tepi buka page seterusnya mungkin anda boleh kurangkan sensitiviti swipe tu
  • nur nut
    Best of the best
    Best defence from black magic.. Keep up the good work
  • Suraya Hani
    Al-Mathurat
    Alhamdulillah. Terima kasih Allah atas pertemuan dengan aplikasi ini. Terima kasih juga kepada mereka yg mencipta aplikasi ini. Moga Allah merahmati kalian di dunia dan di akhirat. 😊
  • Hasna Khairunnisa
    Very useful
    Bermanfaat sekali karena bisa mendengarkan audionya ketika tidak sempat membaca. Fadhilah sangat berguna untuk mengetahui asal usul doa tersebut. Semoga dapat menjadi amal yang tidak ada putusnya bagi yang membuat aplikasi ini. Terima kasih :)
  • Nur Nabila Abdul Hamid
    Ads
    Great app but if u can make an option to remove ads (paid version maybe) that'd be great
  • arepapandi
    A recommended and great app
    A great app that can support and supplement your ibadah but the touch sensitivity could be improved. May Allah S.W.T. reward you for this invaluable deed you've done.
  • Hazeezan Hassan
    Dah semua org kata ok...
    Ternyata tidak mengecewakan, ditambahi pula audio dari Ustaz Don. Will use it as long as I (my phone) live(s), Insya Allah. Barakallahufiikum.
  • NUR HAMIZAH
    Easy to use
    Mudah, ringkas, UI pun ok, app ma'thurat pertama saya download, tak pernah rasa nak download app ma'thurat lain. Terima kasih.
  • Mus'ab Umair
    Awesome
    Ya i think its really great...no need to use the tiny book Now we can read through the fon :D At least our fon had mke smething... Bukn hnye amlan..nanti barangan jge akn ditnye di dpn Allah..ap yg kite gune..ap yg kite manfaatkn..teknologi ni..yes mathurat on fon..insyaAllah..istiqomah taw :')
  • Sultan Muhammad Al-Fateh
    Sedikit Pembetulan
    Assalamualaikum. Syabas dan tahniah atas aplikasi yang sangat berguna dan mudah ini. Namun, sedikit pembetulan perlu dilakukan. Pada no 26: Selawat 17 Kalam, perkataan "صلى" sepatutnya tiada huruf "ى" iaitu dieja dengan "صل". Pembetulan hanya pada tulisan sahaja, bacaan audio memang sudah betul. Terima kasih. Wallahua'lam.
  • Syazwani Halim
    Great but
    Jazakallahu khairan kathira. Everything is great except at the part where there is problem when i need to scroll down to read the translation. All in all, thanks for good work. May Allah rewards u in every way. :)
  • AFIF
    Weaknesses:
    1. Nak scroll ke bawah kadang2 terpegi page sebelah. 2. Takde version berbayar ke? Ads agak annoying.
  • Nur Izzati Mohamad Zen
    Bagus tetapi ada beberapa kelainan
    PERTAMA-Doa Pagi-yg akhir, 'hua ilaihinnusyur' tetapi dalam mathurat apps lain, 'hua wailaihinnusyur'. Tapi mungkin x mengubah maksud apa2. KEDUA-Doa rabitah, pada bacaan 'Nasrati syaria'tik. Kebanyakan saya baca di buku almathurat, ianya ditulis 'nusrati syaria'tik'. Saya tak pasti maksud sama atau tidak. Mohon semak ya, Wallahua'alam
  • noraini musa
    Subhanallah
    Semoga Allah memberkati mrk yg membina app ini dan ustaz yg membaca. Amin.
  • Nora Syida
    I like the apps so much,
    I strongly recommend this apps because it's so nice, have a great voice for the recitation. SUBHANALLAH ALHAMDULILLAH. Thank you so much. May Allah bless you.
  • Anonymous
    Jazakallah
    Alhamdulillah ade m- mathurat . Selalu bava dari buku sekarang boleh upgrade mobile
  • Naz Shah
    Alhmdulillah.. bermanfaat juga teknologi zaman skarang dgn ad nye mathurt ni.. d mana2 shje kita boleh baca tnpe prlu mmbwa buku mathurat.
  • amy adam
    Easy and practical
    It is because provide with audio from expert teacher. Also it can be used anywhere.
  • mohd azhar
    Terbaik
    Bagus utk di baca di dlm kesibukan..buka tpn ja dh boleh baca...
  • Fuziyah Mamad
    Sgt bgus. Syor d download pd smua
  • Akram AlRompini
    جزاك الله خيرا
    Cadangan: tambah setting untuk swipe dari kiri ke kanan, sebab bahasa Arab kan dibaca dari kanan ke kiri. Dan boleh ditambah matsurat kubra, kalau in apps purchase pun boleh juga. Kalau ditambah in apps purchase untuk donate bagus jua, mesti ramai yang nak sumbangkan utk development apps ini...
  • Norazillah Mohd Hashim
    Owesome!
    Memenuhi apa yang saya inginkan. Zikir pagi dan petangnya pun berubah mengikut masa pembaca. Paling penting tulisannya besar & mudah dibaca. I just loved it! =)
  • Hairi Amat Nor
    Ibadah Khusus
    Amalkan setiap pagi dan Petang
  • Rogayah Mohamad Said
    Allahu Akbar terima kasih
    App ini sungguh sesuai dgn tab 7 in saya. Amat mudah utk di baca sendiri atau mengikut audio. Allah saja yg membalas nya.
  • gama trigagema
    jazakallah khayran for this
    jzk for your effort making this mathurat so simple and easy to read. and also the best part was the audio, nice voice. I also notice on the DOA 17 Salwat Nabi, the voice was missing a word at the second line " 'abdika WA NABIYYIKA wa rasulika" .Hopefully you can update it next time for the benefit of ummah. thank you
  • Nolizawati Mohd Saad
    Alhamdulillah
    Al Mathurat yang menarik. Moga bermanfaat. Terima kasih. Semoga Allah berkati...
  • Ukhfi Ahmad
    Alhamdulillah
    Semoga Allah memberi keberkahan bagi penulis dan pengamal nya
MORE
m-Mathurat

m-Mathurat

10.72MB

DOWNLOAD

DOWNLOAD