JomSolat  for Spice Stellar Mi-508

JomSolat

V1.1.2610 Stable Version

4.0 5.73MB 100k+
DOWNLOAD
Virus free No ads
  • C Launcher
  • JomSolat  for Spice Stellar Mi-508
  • JomSolat  for Spice Stellar Mi-508

Description

Aplikasi belajar Solat untuk kanak-kanak bermula umur 3 tahun

Spice Stellar Mi-508 smartphone was launched in August 2014. The phone comes with a 5.00-inch touchscreen display with a resolution of 480 pixels by 854 pixels.

The Spice Stellar Mi-508 is powered by 1.3GHz dual-core it comes with 512MB of RAM. The phone packs 4GB of internal storage that can be expanded up to 32GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the Spice Stellar Mi-508 packs a 8-megapixel primary camera on the rear and a 2-megapixel front shooter for selfies.

The Spice Stellar Mi-508 runs Android 4.4 and is powered by a 2000mAh removable battery.

The Spice Stellar Mi-508 is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Regular and Regular. Connectivity options include Wi-Fi, GPS, Bluetooth and FM. Sensors on the phone include Proximity sensor and Accelerometer.

MORE

How to download JomSolat form Spice Stellar Mi-508?

  1. Check the Android version to verify compatibility of JomSolat with Spice Stellar Mi-508.
    Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure JomSolat is compatible with Spice Stellar Mi-508.
  2. Click the download button to download JomSolat in Spice Stellar Mi-508.
  3. Once the download and installation are complete, find JomSolat in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for Spice Stellar Mi-508

  • Kecik Nonoy
    Alhamdulillah
    Syukur dan terima kasih app yg amat baik tetapi masih ada kelemahan force close harap diperbaiki lagi..
  • A Google User
    Tahniah
    Terima kasih kerana menyediakan Apps percuma yang menarik dan amat mudah digunakan untuk anak-anak yang baru belajar sembahyang, malah cukup sesuai juga untuk orang dewasa. Terjemahan dan sebutan yang disediakan cukup baik. Teruskan usaha murni anda. Tahniah sekali lagi.
  • siti normah
    Alhamdulilah
    Penerangan cara belajar sangat jelas
  • faris syahmi
    Hebat!!
    Tapi kenapa tak letak cara berwuduk sekali , kan lebih bagus.. :-)
  • Saidatul Akma
    Satu usaha yg bagus untuk anak- anak kite.
  • A Google User
    Galaxy tab 2 10.1
    Bagus tidak ada masaalah lain kecuali tolong sediakan mode landscape untuk tab,, harap di betulkan,,
  • Hakim Hayat
    Alhamdulillah
    Terima kasih kerana membangunkan aplikasi ini.
  • maiki 9419
    muslimbrother👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    terimakasih banyak kerana membuat aplikasih yg bermanfaat ini semoga (allah) memberkati kamu selalu (allahuakbar) muslim brother
  • Ida Salim
    Panduan Berguna
    Memudahkan untuk mengajar anak2 saya untuk solat..
  • Mohd Shahran bin Daud
    Bagus betul.
    Semoga pembuat app ni dilimpahi pahala. Sangat berguna app ni.
  • hazilah ibrahim
    Aplikasi yang sangat membantu..ringkas dan mudah
  • A Google User
    rashida
    app yg menarik.ank2 mahupun orgdewasa mudah mplajari solat dan mghafal bacaan2 tahiyat akhir,doa qunut..trma ksih.
  • nurul yusof
    Bagus
    App yang bagus utk belajar solat
  • Wawa Mysarah
    Good
    Apps ni dah banyak membantu adik adik dlm solat...saya pun blh ikut blajar sama...alhamdulillah...
  • Amir Haziq
    Galaxy note 2
    Just used it ..and it very good ..love it ..but i think you should be more updated ! Good job :*
  • Ishak Hamza
    It realy help me
    I like it
  • Mohd Zulkefle
    amat berguna
    untuk memperbaiki bacaan dalam solat agar lebih kusyuk... TAKBIR!!!
  • A Google User
    Samsung S2-Naz
    Saya amat berpuas hati dgn app. Ini. Mudah utk mengajar anak saya.juga baik utk memperbaiki sebutan utk org dewasa.Alhmdulillah...
  • TheMufakkir
    Bagus!
    Semoga Allah mengganjari kebaikan.
  • Nirhana Aziz
    Terbaik
    Alhamdulilah.. Semoga Allah beri ganjaran syurga kpd pereka aplikasi ini..amin
  • designer free lancer
    Jom solat is the best islamic education system
    Sangat membantu tq for mr din who suggested the application.
  • naza dina
    Alhamdullilah
    Terima Kasih boleh saya belajar sembahyang setelah sekian lama..
  • Abdul Aziz Mohamed
    Good Apps.. Jazakallah
    Antara aplikasi solat terbaik. .
  • mumtaz johari
    MUMTAZ
    Alhamdulillah terjumpa aplikasi yang sangat bagus
  • hakim dom
    Sangat Berguna
    Merupakan aplikasi yang terbaik.
  • A Google User
    Chantekkkk
    Working great on my Jellybean. Nice apps, it would be nicer to have English version
  • A Google User
    Sham.
    Trima kasih appkasi niw byk maaffaatnye.good..
  • shikin shem
    Alhamdulillah
    Syukran. Allah sahaja yg dapat membalas usaha kalian
  • Norliza Ahmad
    The best manual for solat
    I am currently watxhing astro salam muslim. Saw ur program. I terus download. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
  • Nurlailatul Bolkiah Abdullah
    Syukur
    Saya memang mencari-cari cara mengajar anak solat. Apps ini adalah yang terbaik. Semoga hidup pihak tuan yang mencipta apps ni dirahmati dan diberkati Allah s.w.t. Terima kasih banyak2.
  • Raihan Shoppe
    Audio kurang jelas
    Salam. tq atas app yg sgt bermanafaat ini. Minta supaya kualiti audio ditambah baik kerana kurang jelas wpum sudah max volume. Syukran.
  • adnan harun
    sangat baik dan moga usaha anda mendapat rahmat dari allah
  • Amin Madrid
    Apps Bagus
    Sesuai utk kanak2 ingin belajar solat.
  • Faizal Din
    good
    apps ney cgt mnark... mmudh kn adk sy blaja solat... trus kn untok sdia kn apps yg lagi mnark
  • Abdul Hakim
    Terbaik !!!
    Terima kasih.. Ia juga boleh membantu saya memperbetul bacaan saya dalam solat... Sangat berguna applika si ni !!! Teruskan ...saya support kamu !!
  • A Google User
    Mabruk!
    Terbaik, keep up the awesomeness. Can't wait for more apps from Kauthar! inshaallah.
  • Faizza Izza
    Terbaikk
    Panduan yang benar2 mudah buat kanak2 belajar menunaikan sembhyg dgn cara yg btl..
MORE
JomSolat

JomSolat

5.73MB

DOWNLOAD

DOWNLOAD