JomSolat  for Micromax Bolt A69

JomSolat

V1.1.2610 Stable Version

4.0 5.73MB 100k+
DOWNLOAD
Virus free No ads
  • C Launcher
  • JomSolat  for Micromax Bolt A69
  • JomSolat  for Micromax Bolt A69

Description

Aplikasi belajar Solat untuk kanak-kanak bermula umur 3 tahun

Micromax Bolt A69 smartphone was launched in May 2014. The phone comes with a 4.50-inch touchscreen display with a resolution of 480 pixels by 854 pixels.

The Micromax Bolt A69 is powered by 1GHz dual-core Broadcom BCM21663 processor and it comes with 512MB of RAM. The phone packs 4GB of internal storage that can be expanded up to 32GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the Micromax Bolt A69 packs a 5-megapixel primary camera on the rear and a 0.3-megapixel front shooter for selfies.

The Micromax Bolt A69 runs Android 4.2 and is powered by a 1800mAh removable battery.

The Micromax Bolt A69 is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Regular and Regular. Connectivity options include Wi-Fi, Bluetooth, FM and 3G. Sensors on the phone include Proximity sensor and Accelerometer.

MORE

How to download JomSolat form Micromax Bolt A69?

  1. Check the Android version to verify compatibility of JomSolat with Micromax Bolt A69.
    Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure JomSolat is compatible with Micromax Bolt A69.
  2. Click the download button to download JomSolat in Micromax Bolt A69.
  3. Once the download and installation are complete, find JomSolat in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for Micromax Bolt A69

  • Faizal Din
    good
    apps ney cgt mnark... mmudh kn adk sy blaja solat... trus kn untok sdia kn apps yg lagi mnark
  • Mohd Zulkefle
    amat berguna
    untuk memperbaiki bacaan dalam solat agar lebih kusyuk... TAKBIR!!!
  • Ishak Hamza
    It realy help me
    I like it
  • Nirhana Aziz
    Terbaik
    Alhamdulilah.. Semoga Allah beri ganjaran syurga kpd pereka aplikasi ini..amin
  • adnan harun
    sangat baik dan moga usaha anda mendapat rahmat dari allah
  • Faizza Izza
    Terbaikk
    Panduan yang benar2 mudah buat kanak2 belajar menunaikan sembhyg dgn cara yg btl..
  • Abdul Aziz Mohamed
    Good Apps.. Jazakallah
    Antara aplikasi solat terbaik. .
  • Wawa Mysarah
    Good
    Apps ni dah banyak membantu adik adik dlm solat...saya pun blh ikut blajar sama...alhamdulillah...
  • Mohd Shahran bin Daud
    Bagus betul.
    Semoga pembuat app ni dilimpahi pahala. Sangat berguna app ni.
  • Amir Haziq
    Galaxy note 2
    Just used it ..and it very good ..love it ..but i think you should be more updated ! Good job :*
  • Nurlailatul Bolkiah Abdullah
    Syukur
    Saya memang mencari-cari cara mengajar anak solat. Apps ini adalah yang terbaik. Semoga hidup pihak tuan yang mencipta apps ni dirahmati dan diberkati Allah s.w.t. Terima kasih banyak2.
  • mumtaz johari
    MUMTAZ
    Alhamdulillah terjumpa aplikasi yang sangat bagus
  • A Google User
    Sham.
    Trima kasih appkasi niw byk maaffaatnye.good..
  • Hakim Hayat
    Alhamdulillah
    Terima kasih kerana membangunkan aplikasi ini.
  • A Google User
    rashida
    app yg menarik.ank2 mahupun orgdewasa mudah mplajari solat dan mghafal bacaan2 tahiyat akhir,doa qunut..trma ksih.
  • faris syahmi
    Hebat!!
    Tapi kenapa tak letak cara berwuduk sekali , kan lebih bagus.. :-)
  • A Google User
    Samsung S2-Naz
    Saya amat berpuas hati dgn app. Ini. Mudah utk mengajar anak saya.juga baik utk memperbaiki sebutan utk org dewasa.Alhmdulillah...
  • naza dina
    Alhamdullilah
    Terima Kasih boleh saya belajar sembahyang setelah sekian lama..
  • maiki 9419
    muslimbrother👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    terimakasih banyak kerana membuat aplikasih yg bermanfaat ini semoga (allah) memberkati kamu selalu (allahuakbar) muslim brother
  • designer free lancer
    Jom solat is the best islamic education system
    Sangat membantu tq for mr din who suggested the application.
  • Norliza Ahmad
    The best manual for solat
    I am currently watxhing astro salam muslim. Saw ur program. I terus download. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
  • Amin Madrid
    Apps Bagus
    Sesuai utk kanak2 ingin belajar solat.
  • Raihan Shoppe
    Audio kurang jelas
    Salam. tq atas app yg sgt bermanafaat ini. Minta supaya kualiti audio ditambah baik kerana kurang jelas wpum sudah max volume. Syukran.
  • A Google User
    Tahniah
    Terima kasih kerana menyediakan Apps percuma yang menarik dan amat mudah digunakan untuk anak-anak yang baru belajar sembahyang, malah cukup sesuai juga untuk orang dewasa. Terjemahan dan sebutan yang disediakan cukup baik. Teruskan usaha murni anda. Tahniah sekali lagi.
  • shikin shem
    Alhamdulillah
    Syukran. Allah sahaja yg dapat membalas usaha kalian
  • Kecik Nonoy
    Alhamdulillah
    Syukur dan terima kasih app yg amat baik tetapi masih ada kelemahan force close harap diperbaiki lagi..
  • Abdul Hakim
    Terbaik !!!
    Terima kasih.. Ia juga boleh membantu saya memperbetul bacaan saya dalam solat... Sangat berguna applika si ni !!! Teruskan ...saya support kamu !!
  • hakim dom
    Sangat Berguna
    Merupakan aplikasi yang terbaik.
  • siti normah
    Alhamdulilah
    Penerangan cara belajar sangat jelas
  • A Google User
    Mabruk!
    Terbaik, keep up the awesomeness. Can't wait for more apps from Kauthar! inshaallah.
  • Ida Salim
    Panduan Berguna
    Memudahkan untuk mengajar anak2 saya untuk solat..
  • nurul yusof
    Bagus
    App yang bagus utk belajar solat
  • Saidatul Akma
    Satu usaha yg bagus untuk anak- anak kite.
  • hazilah ibrahim
    Aplikasi yang sangat membantu..ringkas dan mudah
  • TheMufakkir
    Bagus!
    Semoga Allah mengganjari kebaikan.
  • A Google User
    Galaxy tab 2 10.1
    Bagus tidak ada masaalah lain kecuali tolong sediakan mode landscape untuk tab,, harap di betulkan,,
  • A Google User
    Chantekkkk
    Working great on my Jellybean. Nice apps, it would be nicer to have English version
MORE
JomSolat

JomSolat

5.73MB

DOWNLOAD

DOWNLOAD