JomSolat  for InFocus Bingo 20 (M425)

JomSolat

V1.1.2610 Stable Version

4.0 5.73MB 100k+
DOWNLOAD
Virus free No ads
  • JomSolat  for InFocus Bingo 20 (M425)
  • JomSolat  for InFocus Bingo 20 (M425)

Description

Aplikasi belajar Solat untuk kanak-kanak bermula umur 3 tahun

InFocus Bingo 20 (M425) smartphone was launched in March 2016. The phone comes with a 4.50-inch touchscreen display with a resolution of 850 pixels by 480 pixels. InFocus Bingo 20 (M425) price in India starts from Rs. 4,750.

The InFocus Bingo 20 (M425) is powered by 1.5GHz quad-core Spreadtrum SC9830 processor and it comes with 1GB of RAM. The phone packs 8GB of internal storage that can be expanded up to 64GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the InFocus Bingo 20 (M425) packs a 8-megapixel primary camera on the rear and a 5-megapixel front shooter for selfies.

The InFocus Bingo 20 (M425) runs Android 5.1 and is powered by a 2300mAh non removable battery. It measures 136.80 x 67.00 x 10.82 (height x width x thickness) .

The InFocus Bingo 20 (M425) is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Nano-SIM and Nano-SIM. Connectivity options include Wi-Fi, GPS, Bluetooth, USB OTG, FM, 3G and 4G (with support for Band 40 used by some LTE networks in India). Sensors on the phone include Compass Magnetometer, Proximity sensor, Accelerometer and Gyroscope.

MORE

How to download JomSolat form InFocus Bingo 20 (M425)?

  1. Check the Android version to verify compatibility of JomSolat with InFocus Bingo 20 (M425).
    Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure JomSolat is compatible with InFocus Bingo 20 (M425).
  2. Click the download button to download JomSolat in InFocus Bingo 20 (M425).
  3. Once the download and installation are complete, find JomSolat in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for InFocus Bingo 20 (M425)

  • Faizza Izza
    Terbaikk
    Panduan yang benar2 mudah buat kanak2 belajar menunaikan sembhyg dgn cara yg btl..
  • Nirhana Aziz
    Terbaik
    Alhamdulilah.. Semoga Allah beri ganjaran syurga kpd pereka aplikasi ini..amin
  • A Google User
    rashida
    app yg menarik.ank2 mahupun orgdewasa mudah mplajari solat dan mghafal bacaan2 tahiyat akhir,doa qunut..trma ksih.
  • Saidatul Akma
    Satu usaha yg bagus untuk anak- anak kite.
  • shikin shem
    Alhamdulillah
    Syukran. Allah sahaja yg dapat membalas usaha kalian
  • Nurlailatul Bolkiah Abdullah
    Syukur
    Saya memang mencari-cari cara mengajar anak solat. Apps ini adalah yang terbaik. Semoga hidup pihak tuan yang mencipta apps ni dirahmati dan diberkati Allah s.w.t. Terima kasih banyak2.
  • faris syahmi
    Hebat!!
    Tapi kenapa tak letak cara berwuduk sekali , kan lebih bagus.. :-)
  • Faizal Din
    good
    apps ney cgt mnark... mmudh kn adk sy blaja solat... trus kn untok sdia kn apps yg lagi mnark
  • Ida Salim
    Panduan Berguna
    Memudahkan untuk mengajar anak2 saya untuk solat..
  • maiki 9419
    muslimbrother👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    terimakasih banyak kerana membuat aplikasih yg bermanfaat ini semoga (allah) memberkati kamu selalu (allahuakbar) muslim brother
  • mumtaz johari
    MUMTAZ
    Alhamdulillah terjumpa aplikasi yang sangat bagus
  • nurul yusof
    Bagus
    App yang bagus utk belajar solat
  • Kecik Nonoy
    Alhamdulillah
    Syukur dan terima kasih app yg amat baik tetapi masih ada kelemahan force close harap diperbaiki lagi..
  • hakim dom
    Sangat Berguna
    Merupakan aplikasi yang terbaik.
  • Mohd Shahran bin Daud
    Bagus betul.
    Semoga pembuat app ni dilimpahi pahala. Sangat berguna app ni.
  • naza dina
    Alhamdullilah
    Terima Kasih boleh saya belajar sembahyang setelah sekian lama..
  • TheMufakkir
    Bagus!
    Semoga Allah mengganjari kebaikan.
  • designer free lancer
    Jom solat is the best islamic education system
    Sangat membantu tq for mr din who suggested the application.
  • A Google User
    Sham.
    Trima kasih appkasi niw byk maaffaatnye.good..
  • A Google User
    Mabruk!
    Terbaik, keep up the awesomeness. Can't wait for more apps from Kauthar! inshaallah.
  • Raihan Shoppe
    Audio kurang jelas
    Salam. tq atas app yg sgt bermanafaat ini. Minta supaya kualiti audio ditambah baik kerana kurang jelas wpum sudah max volume. Syukran.
  • Abdul Aziz Mohamed
    Good Apps.. Jazakallah
    Antara aplikasi solat terbaik. .
  • Hakim Hayat
    Alhamdulillah
    Terima kasih kerana membangunkan aplikasi ini.
  • siti normah
    Alhamdulilah
    Penerangan cara belajar sangat jelas
  • Ishak Hamza
    It realy help me
    I like it
  • Mohd Zulkefle
    amat berguna
    untuk memperbaiki bacaan dalam solat agar lebih kusyuk... TAKBIR!!!
  • A Google User
    Chantekkkk
    Working great on my Jellybean. Nice apps, it would be nicer to have English version
  • A Google User
    Galaxy tab 2 10.1
    Bagus tidak ada masaalah lain kecuali tolong sediakan mode landscape untuk tab,, harap di betulkan,,
  • A Google User
    Tahniah
    Terima kasih kerana menyediakan Apps percuma yang menarik dan amat mudah digunakan untuk anak-anak yang baru belajar sembahyang, malah cukup sesuai juga untuk orang dewasa. Terjemahan dan sebutan yang disediakan cukup baik. Teruskan usaha murni anda. Tahniah sekali lagi.
  • hazilah ibrahim
    Aplikasi yang sangat membantu..ringkas dan mudah
  • A Google User
    Samsung S2-Naz
    Saya amat berpuas hati dgn app. Ini. Mudah utk mengajar anak saya.juga baik utk memperbaiki sebutan utk org dewasa.Alhmdulillah...
  • Wawa Mysarah
    Good
    Apps ni dah banyak membantu adik adik dlm solat...saya pun blh ikut blajar sama...alhamdulillah...
  • Amin Madrid
    Apps Bagus
    Sesuai utk kanak2 ingin belajar solat.
  • Amir Haziq
    Galaxy note 2
    Just used it ..and it very good ..love it ..but i think you should be more updated ! Good job :*
  • adnan harun
    sangat baik dan moga usaha anda mendapat rahmat dari allah
  • Abdul Hakim
    Terbaik !!!
    Terima kasih.. Ia juga boleh membantu saya memperbetul bacaan saya dalam solat... Sangat berguna applika si ni !!! Teruskan ...saya support kamu !!
  • Norliza Ahmad
    The best manual for solat
    I am currently watxhing astro salam muslim. Saw ur program. I terus download. Alhamdulillah. Alhamdulillah.
MORE
JomSolat

JomSolat

5.73MB

DOWNLOAD

DOWNLOAD