運命のクランバトル 攻略  for iBall Andi 4.5P Glitter

運命のクランバトル 攻略

V1.0 Stable Version

3.0 127KB <100
DOWNLOAD
Virus free No ads
  • C Launcher
  • 運命のクランバトル 攻略  for iBall Andi 4.5P Glitter
  • 運命のクランバトル 攻略  for iBall Andi 4.5P Glitter

Description

Androndで大人気のアプリ「運命のクランバトル」の攻略アプリです。

クランメンバーと協力して「クランバトル」に勝利し、「ラグナロク」を目指そう!!20vs20の大人数バトルによる戦いがゲキアツ!最強のクランを目指して冒険に出よう!「運命のクランバトル」はAndrondでプレイできるソーシャルゲームアプリ。魅力は大人数によるクラン同士で行われる「クランバトル」。戦闘力上位5名が「前衛」、前衛をサポートし、影からクランを支える「後衛」に別れます。前衛・後衛共に、「コンボ」がバトルを大きく左右します。コンボは自分ひとりで発動させることはできず、他のプレイヤーと交互に攻撃や応援を行うことで発生します。コンボがたくさん繋がればそれだけ与えるダメージも増加し、大ダメージを与えるチャンスになります。

特定のカード同士で発動する「覚醒」もあります。覚醒が発動すると「攻撃力が小アップ」や「味方のHPを回復」のぜひともほしい効果です。単純に強いカードのみを入れるのではなく自分、または自分のクランに合わせたカードをデッキに組み込むなどの戦術的な駆け引きが楽しめます。

特に「レア召喚」をやっていない方は必見の「クランコイン」を増やす方法を紹介しています。


下記についての情報などもあります。

運命のクランバトル 攻略,どんなゲーム?,基本情報,攻略豆知識,クランコインを無料で増やす方法,基本的なゲームの遊び方,冒険する,合成する,召喚する,クランバトルに参加,冒険の効率的な進め方,レベルアップのタイミング,HNのカードを冒険でゲット,冒険でMP回復,合成の効率的な方法,同じ属性で合成する,コストが増えても成長率は変わらない,一括合成の方がお得,素材カードは強化せずに使うほうが効率が良い,クランバトルで効率的に勝つ方法,役割は3つ,前衛の役割,後衛 応援要員の役割,後衛 コンボ要員の役割,初期のおすすめプレイスタイル,ステータスの振り方,クランバトルのコツを覚える,被ったカードは進化させる,FAQ,カード左上の☆マークはなに?,MPの回復方法は?,カード所持上限って増やせないの?,クラバトストーンの入手方法は?,クランが勝ったのに報酬がもらえなかった,リーダーカードの変更方法は?,有料ガチャの価格は?,ステータスについて,Exp/Lv,冒険P,MP,コスト,カードについて,カード,リーダーカード,属性,Lv,レア度,カードコスト,スキル,カードの所持上限,冒険について,冒険,BOSS,ラッキーエッグ,クランについて,クラン,マスター権限,クランメンバーが増えるメリット,役職,クランLv,CP,クランバトルについて,クランバトル,前衛・後衛,多重攻撃,覚醒,コンボ,応援,クリティカル,HP,チャージ,ラグナロク,合成について,合成,進化,スキル強化,召喚について,召喚,ノーマル召喚,レア召喚,図鑑・挨拶について,図鑑,図鑑ボーナス,挨拶,エール,ショップについて,ショップ,ユグドラシルの霊水,スクルドの秘薬,クラバトストーン,交換所,無料でクランコインを増やす方法,無料でSSRを手に入れる,運命のクランバトル 攻略,クランコインを無料で手に入れる方法,無料でSSRを手に入れる方法

Content rating: Everyone

iBall Andi 4.5P Glitter smartphone was launched in April 2014. The phone comes with a 4.50-inch touchscreen display with a resolution of 480 pixels by 854 pixels. iBall Andi 4.5P Glitter price in India starts from Rs. 3,999.

The iBall Andi 4.5P Glitter is powered by 1.3GHz quad-core it comes with 512MB of RAM. The phone packs 4GB of internal storage that can be expanded up to 32GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the iBall Andi 4.5P Glitter packs a 8-megapixel primary camera on the rear

The iBall Andi 4.5P Glitter runs Android 4.2 and is powered by a 1450mAh removable battery.

The iBall Andi 4.5P Glitter is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Regular and Regular. Connectivity options include Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM and 3G. Sensors on the phone include Proximity sensor and Accelerometer.

MORE

How to download 運命のクランバトル 攻略 form iBall Andi 4.5P Glitter?

  1. Check the Android version to verify compatibility of 運命のクランバトル 攻略 with iBall Andi 4.5P Glitter.
    Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure 運命のクランバトル 攻略 is compatible with iBall Andi 4.5P Glitter.
  2. Click the download button to download 運命のクランバトル 攻略 in iBall Andi 4.5P Glitter.
  3. Once the download and installation are complete, find 運命のクランバトル 攻略 in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for iBall Andi 4.5P Glitter

MORE
運命のクランバトル 攻略

運命のクランバトル 攻略

127KB

DOWNLOAD

DOWNLOAD