BL info for iBall Andi 4.5P Glitter

BL info

V1.1 Stable Version

4.3 414KB 1,000+
DOWNLOAD
Virus free No ads
 • C Launcher
 • BL info for iBall Andi 4.5P Glitter
 • BL info for iBall Andi 4.5P Glitter

Description

Aplikacija BLinfo je namijenjena Banjalučanima i onima koji dolaze u Banjaluku, a potrebne su im informacije vezane za grad

iBall Andi 4.5P Glitter smartphone was launched in April 2014. The phone comes with a 4.50-inch touchscreen display with a resolution of 480 pixels by 854 pixels. iBall Andi 4.5P Glitter price in India starts from Rs. 3,999.

The iBall Andi 4.5P Glitter is powered by 1.3GHz quad-core it comes with 512MB of RAM. The phone packs 4GB of internal storage that can be expanded up to 32GB via a microSD card. As far as the cameras are concerned, the iBall Andi 4.5P Glitter packs a 8-megapixel primary camera on the rear

The iBall Andi 4.5P Glitter runs Android 4.2 and is powered by a 1450mAh removable battery.

The iBall Andi 4.5P Glitter is a dual SIM (GSM and GSM) smartphone that accepts Regular and Regular. Connectivity options include Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM and 3G. Sensors on the phone include Proximity sensor and Accelerometer.

MORE

How to download BL info form iBall Andi 4.5P Glitter?

 1. Check the Android version to verify compatibility of BL info with iBall Andi 4.5P Glitter.
  Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure BL info is compatible with iBall Andi 4.5P Glitter.
 2. Click the download button to download BL info in iBall Andi 4.5P Glitter.
 3. Once the download and installation are complete, find BL info in your home screen and tap the icon to open it.

App Reviews for iBall Andi 4.5P Glitter

 • A Google User
  Jos jos jos :)
  Svakako pozeljna aplikacija, a pozeljno je da ima i jos vise sadrzaja. Brojevi taksi sluzbi, medjunarodni red voznje, zeljeznicki saobracaj itd. Vjerovatnoje problem skupljanje podataka, a zatim i odrzavanje, ali je svakako pozeljno. Zanimljiv dizajn i od mene 5-ica ;)
 • CrackKnifeFamily Official
  Odlicna
  Svaka pohvala
 • A Google User
  Sve u jednom paketu!
  Odlična aplikacija. Sve potrebne informacije u jednom paketu. Korisno a i grafički odlično igleda! Posebno mi se sviđa kako su povezani repertoar kina sa IMDb bazom. Svaka čast, definitivno preporuka!
 • Milos Stankic
  Bravo!
  Veoma korisna aplikacija. Hvala
 • Aleksandar Milakovic
  Sve pohvale
  Odlicna aplikacija
 • Sinisa Cvijic
  Super
  Jako dobra aplikacija,sve pohvale njenom kreatoru.
 • A Google User
  Veri najs
  Bilo bi lijepo ubaciti gps tačke autobuskih stanica u mapu. Onda dodati dugme "explore" koje lista stanice u krugu od 500m i moguće linije za vozati se :)
 • Jelena Kelec
  13b
  Red vožnje za liniju 13b nije ažuriran. Aplikacija je sjajno osmišljena ali treba redovno ažurirati promjene u redoslijedu vožnje.
 • marijamaka paka
  Ova aplikacija je odlicna. Kao učenik uvijek mi je trebao način da pratim red vožnje posto se dosta dugo vozim gradskim prijevozom.Sve pohvale
 • A Google User
  Odlicno
  Aplikacija se cudno ponasa kada se ucitava. Nekoliko puta kao da blicne, otvori/zatvori. Generalno korisno i dobar design. Treba jos linija (3a recimo) kao i linije zeljeznickog saobracaja... 5 od ePopust-a
 • A Google User
  Грб
  Само вратите стари грб и биће 5 звјездица.
 • Dejan Čeko
  Linija Pavlović 9
  Što se tiče linije 9, nema posebnih satnica za subotu (naznačene su one iste kao za radne dane) , a one koje su navedene za nedjelju su netačne. Ne znam koliko ima grešaka za druge linije(recimo linije 2 koja vodi do Trna, uopšte nema) , ali mimo toga, aplikacija je odlično urađena. Mnogo bolja u odnosu na konkurenciju. Ps. Sve pohvale za implementaciju material design - a.
MORE
BL info

BL info

414KB

DOWNLOAD

DOWNLOAD