PSX-Sense

PSX-Sense Apk

5,000+| 2.79MB|
  | Free
PSX-SensePSX-SensePSX-SensePSX-Sense

Description

PSX-Sense.nl richt zich volledig op nieuws, (p)reviews, algemene artikelen en alle andere relevante informatie over de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita en andere PlayStation apparaten. PSX-Sense.nl mag zichzelf inmiddels meten met de grootste websites over games in Nederland. Tevens is de website op zowel Europees als Amerikaans gebied erkend als een betrouwbaar online medium. PSX-Sense.nl is opgericht op 14 april 2008 uit passie voor het gamen en begon ooit als een PS3-forum. Al snel werd de website populair en groeide het uit tot een blog. De site is bedoelt voor mensen die bovenmatig geïnteresseerd zijn in de PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita en alles eromheen.

Op PSX-Sense vinden we het belangrijk om onze community snel en goed te informeren. Dit doen we door continu het laatste nieuws zo snel mogelijk te publiceren. Doordat wij gespecialiseerd zijn in het PlayStation platform geeft dat ons de mogelijkheid om in detail op bepaalde zaken in te gaan. Dit weet zich te onderscheiden in twee verschillende segmenten. De eerste is de berichtgeving zelf en het andere segment is artikelen over specifieke onderwerpen.

Doordat we ons enkel met games voor de PlayStation platformen en de consoles bezig houden hebben we de ruimte om ons ook te focussen op zaken die veelal links blijven liggen op bijvoorbeeld multiplatform sites. Neem bijvoorbeeld de hoeveelheid aankondigingen van indie games voor zowel de PS Vita als PlayStation 3 en PlayStation 4.

PSX-Sense blijft groeien wat zoveel betekent dat onze community met de dag groter wordt en dat de activiteit zich blijft verhogen. Deze activiteit manifesteert zich voornamelijk op PSX-Sense.nl zelf in twee opzichten. Allereerst is dat de mogelijkheid om te reageren op items die geplaatst worden op de voorpagina wat tevens eventuele discussie kan oproepen. Het tweede aspect waarop onze community actief is, is ons forum waar inmiddels meer dan 150.000 berichten terug te vinden zijn verdeeld over een kleine 9200 verschillende threads.

Addtional Information

 • Total Downloads

  5,000+

 • Latest Version

  1.4.0

 • Updated

  2017-09-08

 • Category

  News & Magazines

 • Requires Version

  10

 • Package name

  nl.psxsense.app

 • Md5

  2e7561057f7f9dc9a3bcb8469f1e3d56

 • Developer

  Roy Wijkstra

Previous Versions

How to install PSX-Sense APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of PSX-Sense APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure PSX-Sense is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download PSX-Sense.Once the download completed,find PSX-Sense in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find PSX-Sense icon in your home screen then tap the icon to open it.