Actan Accountants & Adviseurs

Actan Accountants & Adviseurs Apk

<100| 19.03MB|
  | Free
Actan Accountants & AdviseursActan Accountants & AdviseursActan Accountants & Adviseurs

Description

Met deze app kunt u op makkelijke en veilige wijze informatie uitwisselen en samenwerken met uw accountantskantoor.

Documenten goed- of afkeuren
Denk aan belastingaangiften en jaarrekeningen. U kunt daarna aangeven dat ze direct verstuurd moeten naar bijvoorbeeld de Belastingdienst of Kamer van Koophandel. U krijgt een pushnotificatie als er een nieuw document klaarstaat om te accorderen.

Uw online dossier
U kunt uw online dossier bij uw accountantskantoor inzien, documenten bekijken en deze opslaan of openen in andere apps. Ook kunt u zelf documenten scannen met de app en deze direct opslaan in een map om deze te delen met uw accountantskantoor. Denk aan facturen of contracten.

Actuele nieuwsberichten
In de app ziet u actuele nieuwsberichten die speciaal voor u zijn geselecteerd op basis van uw profiel of de branche waarin u werkzaam bent.

Contact opnemen
In de app ziet u de contactgegevens van uw accountantskantoor, inclusief vestigingslocatie op de kaart om de route te plannen. Ook vindt u hier een video-uitleg van de mogelijkheden van het portaal.

Algemene informatie over de app
Om deze app te gebruiken heeft u de inloggegevens nodig van het klantenportaal van uw accountantskantoor. Vraag uw relatiebeheerder of zij u dit ook aanbieden. Na het invoeren van uw inloggegevens en eventueel een SMS-code, kiest u een persoonlijke PIN-code om in het vervolg op de app in te loggen. Zo blijven de gegevens in de app altijd veilig bewaard en zijn ze toch gemakkelijk te bereiken. Als u bent ingelogd en u heeft toegang tot meerdere entiteiten (bijvoorbeeld bedrijven), dan kunt u direct bij alle functionaliteit voor deze entiteiten.
Het kan ook zijn dat u bepaalde onderdelen uit de app niet ziet of daar geen toegang tot heeft. Dat kan afhankelijk zijn van de cliëntentiteit die u bekijkt en de voor u beschikbare modules en informatie.

Addtional Information

 • Total Downloads

  <100

 • Latest Version

  1.3.0

 • Updated

  2017-09-02

 • Category

  Business

 • Requires Version

  15

 • Package name

  nl.pinkweb.actanaccountants

 • Md5

  5ee54ecd424d8a69266f99be1790a020

 • Developer

  Pink Web Applications

Previous Versions

How to install Actan Accountants & Adviseurs APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Actan Accountants & Adviseurs APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Actan Accountants & Adviseurs is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Actan Accountants & Adviseurs.Once the download completed,find Actan Accountants & Adviseurs in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Actan Accountants & Adviseurs icon in your home screen then tap the icon to open it.