Premier Outlet

Premier Outlet Apk

10k+| 4.98MB|
  | Free
Premier OutletPremier OutletPremier OutletPremier OutletPremier OutletPremier OutletPremier Outlet

Description

A vadonatúj Premier Outlet App letöltésével az outlet árnál is olcsóbban vásárolhatsz okostelefonod segítségével a biatorbágyi Premier Outlet valamennyi üzletében. A kizárólag ebben az ingyenes mobilalkalmazásban elérhető, exkluzív kuponoknak köszönhetően óriási kedvezményekkel juthatsz hozzá a vezető divatmárkák termékeihez, mindig képben lehetsz a legfrissebb, folyamatosan bővülő ajánlatokkal és követheted kedvenc üzleteidet is.
Nem kell mást tenned, csak mutasd fel fizetéskor a kuponokat okostelefonodon és máris ezreket spórolhatsz! Jelöld be kedvenc üzleteid, add meg, milyen termékeket keresel, és mi értesítünk, ha neked szóló kupon, vagy ajánlat érkezett!

Az applikációban a következő menüpontokat találod:
INFÓ: Itt a Premier Outletról szóló rövid leírás mellett összefoglalva jelennek meg a legfontosabb adatok: elérhetőségek (cím, telefonszám, térkép, megközelítés leírása) nyitva tartás, weboldal, illetve Facebook link.

KEDVENCEK: Itt gyűjtheted össze a kedvenc üzleteid, kuponjaid és termékeid, de csak azután, hogy regisztráltál. Ezt szintén ebben a menüpontban, három módon teheted meg: választhatod az egyéni, azaz a klasszikus regisztrációt, illetve beléphetsz Google és Facebook fiókoddal is, az összekapcsolás mindössze pár gombnyomást igényel.

KUPONOK: Itt érheted el az üzletek kuponjait, egy könnyen szűrhető listából. A kuponok egyesével megtekinthetőek és beváltani is itt tudod őket.
Hogyan válthatod be a kuponokat?

A BEVÁLTÁS gombra kattintva felugrik egy ablak, ekkor kell felmutatnod telefonod a pénztárosnak, akinek ezután egy három jegyű kódot kell beütnie a készülékeden, a BEVÁLTÁS gombra való újbóli kattintás mellett. Ezzel a kuponod beváltásra kerül és részesülsz a kedvezményben. Az egyszer már felhasznált kupon több alkalommal nem lesz érvényesíthető.

AJÁNLATOK: Itt találod meg az üzletekben aktuálisan elérhető, fényképpel, rövid leírással és érvényességgel ellátott akciókat, de ide kerülnek a Premier Outlet olyan hírei is, mint a kampányok és a fontos események, melyek időpontjait összekapcsolhatod okostelefonod naptárjával, így sosem maradsz le semmilyen kedvezményről.

Mind a kuponok, mind az ajánlatok csak addig láthatóak az egyes menüpontokban, amíg beválthatóak, illetve érvényesek, lejárt érvényességű kupon, vagy ajánlat nem jelenik meg egyik listában sem.

ÜZLETEK: Itt a Premier Outlet weboldalának adatbázisából táplálkozó üzletlistát tudod végignézni, illetve akár egyesével is megtekinteni őket.
Ne feledd, a kedvezmények a zsebedben várnak!

Addtional Information

 • Total Downloads

  10k+

 • Latest Version

  0.43

 • Updated

  2017-04-24

 • Category

  Shopping

 • Requires Version

  14

 • Package name

  hu.globalplaza.premieroutlet.app

 • Md5

  aacdf6168748d5fd62d5b2bcb2772924

 • Developer

  Premier Outlet

Previous Versions

How to install Premier Outlet APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Premier Outlet APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Premier Outlet is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Premier Outlet.Once the download completed,find Premier Outlet in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Premier Outlet icon in your home screen then tap the icon to open it.