Duunissa.fi

Duunissa.fi Apk

1,000+| 5.16MB|
  | Free
Duunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fiDuunissa.fi

Description

Työajanseuranta mobiilissa - edullisesti!

BETA-VERSIO (Voit käyttää myös web-appia osoitteessa duunissa.fi)

KOKEILE ILMAISEKSI 30PV

Duunissa.fi on mobiililaitteissa toimiva helppokäyttöinen työajanseuranta. Sisään- ja ulos-leimaukset tapahtuvat helposti suoraan älypuhelimella, yhdellä napin painalluksella. Data ja raportit kertyvät pilvipalveluun, jonka käyttöön tarvitset ainoastaan nettiyhteydellä varustetun päätelaitteen, tabletin tai älypuhelimen. Duunissa.fi tarjoaa myös gps-paikannukset leimauksista ja projektikohtaisen vahvuuslistauksen.

Toimiva ja helppokäyttöinen työajanseuranta tuo yritykselle monia hyötyjä, joista ylivoimaisesti suurimmat ovat valtava ajansäästö ja työtehon parantuminen. Duunissa.fi - työajanseurantapalvelu tarjoaa yrityksellenne suuret rahallisesti säästöt toiminnan tehostamisen avulla.

- Unohda paperiset tuntilaput ja keskity olennaiseen -

Tuntikirjaukset
Erittäin helpot sisään- ja uloskirjaukset omalla älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Voit hyödyntää myös kiinteää leimauslaitetta.

Projektit
Luo projekteja ja projektiryhmiä. Tee työaikaleimaukset projektikohtaisesti ja seuraa projektikohtaista tuntikertymää.

Tuotteet
Työntekijät merkitsee käyttämänsä tuotteet leimauksen yhteydessä, jolloin tuotteiden osalta saadaan ajantasaista kuluseurantaa.

Sijaintitiedot
Tarkat GPS-sijaintitiedot työaikaleimauksista ja kätevä karttanäkymä. Voit heittää hyvästit ”haamutunneille”

Mobiili
Käytä palvelua kätevästi älypuhelimella, tabletilla, tietokoneella tai muulla nettiyhteydellä varustetulla mobiililaitteella.

Raportit
Tarkat raportit pääkäyttäjälle suoraan pilvipalvelusta. Useat raporttivaihtoehdot takaavat nopean tunti- ja projektiseurannan ja helpottavat palkanlaskentaa ja laskutusta / auttaa palkanlaskennassa ja laskutuksessa.

Katso lisää www.duunissa.fi

Addtional Information

 • Total Downloads

  1,000+

 • Latest Version

  1.68

 • Updated

  2017-08-14

 • Category

  Business

 • Requires Version

  15

 • Package name

  fi.korttilinna.duunissa

 • Md5

  d22e14686158ff477f7831eaf121ff0a

 • Developer

  Duunissa.fi by Korttilinna Oy

Previous Versions

How to install Duunissa.fi APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Duunissa.fi APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Duunissa.fi is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Duunissa.fi.Once the download completed,find Duunissa.fi in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Duunissa.fi icon in your home screen then tap the icon to open it.