ЈСП Возен ред

ЈСП Возен ред Apk

100k+| 3.27MB|
  | Free
ЈСП Возен редЈСП Возен редЈСП Возен редЈСП Возен ред

Description

ЈСП Возен ред е апликацијата што ви треба за никогаш да не го испуштите градскиот автобус кој ви треба. Податоците за линиите се навремено и точно ажурирани од официјалниот сајт на ЈСП (www.jsp.com.mk).

JSP Vozen red e aplikacijata shto vi treba za nikogash da ne go ispushtite gradskiot avtobus koj vi treba. Podatocite za liniite se navremeno i tochno azhurirani od oficijlaniot sajt na JSP (www.jsp.com.mk).

ЈСП Возен ред (JSP Timetable) is the only application you need, so you never miss the city transport bus. Data for the lines is timely and accurately updated from the official JSP web page (www.jsp.com.mk).

Addtional Information

 • Total Downloads

  100k+

 • Latest Version

  1.5.5

 • Updated

  2017-01-24

 • Category

  Travel & Local

 • Requires Version

  14

 • Package name

  com.tdelev.jsp

 • Md5

  bbf852b411da9cdc457491e144997803

 • Developer

  tdelev

Previous Versions

How to install ЈСП Возен ред APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of ЈСП Возен ред APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure ЈСП Возен ред is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download ЈСП Возен ред.Once the download completed,find ЈСП Возен ред in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find ЈСП Возен ред icon in your home screen then tap the icon to open it.