Auto.ro

Auto.ro Apk

100k+| 7.57MB|
  | Free
Auto.roAuto.roAuto.roAuto.roAuto.roAuto.roAuto.roAuto.roAuto.roAuto.ro

Description

Auto.ro este aplicatia nr 1 pentru soferi! Cu Auto.ro beneficiezi de toate serviciile auto: Plati auto (Amenda, Rovinieta, RCA, Asistenta rutiera, Parcare), Service auto (trimiti cereri de service si primesti oferte direct pe telefon), Anunturi auto (vinzi si cumperi masini), Masina mea (setezi alerte si tii istoric service), Locatii auto din zona ta (benzinarii, service, spalatorii etc).
Instrumente utile in aplicatie:
1. Amenda
Poti plati Amenzi de circulatie in orice zi a saptamanii si primesti confirmarea pe email.
2. Rovinieta
Cumpari Roviniete instant si platesti prin SMS sau Card
3. RCA
Cumperi rapid un RCA: completezi datele masinii, primesti oferte de la cei mai mari asiguratori (ASTRA, Asirom, Gropama, Allianz Tiriac, City Insurance etc.), alegi cea mai buna oferta si platesti rapid cu Cardul.
4. Evaluare auto
Cumperi evaluare auto si afli valoarea autovehiculului pe care vrei sa-l cumperi sau vinzi, te informezi cu privire la costul total de detinere si vezi depreciere in timp a acestuia.
5. Asistenta Rutiera
Cumperi Card de Asistenta rutierta (valabil 15 zile sau 365 zile) si beneficiezi de un drum fara griji.
6. Asigurare Calatorie
Cumperi Asigurare de Calatorie in functie de tara de destinatie, durata calatoriei si numarul de persoane care calatoresc.
7. Plata Parcare
Platesti parcarea prin SMS (serviciu disponibil in 20 orase din tara).
8. Taxa de pod
Soferii pot plati taxa de pod inaintea trecerii sau cel tarziu pana la ora 23:59:59 a zilei urmatoare, oriunde s-ar afla, fara sa mai astepte la bariera pe banda unu cu punct fix de taxare.
9. Masina mea
Setezi alerte cu data cand trebuie sa iti faci: RCA, ITP, Rovinieta, Rata lunara sau Setezi o alerta personalizata si primesti notificari la timpul potrivit.
Tii istoricul de service al masinii tale si jurnalul de calatorie.
10. Service auto
Accesezi Cerere Service, depui o Cerere (ITP, Revizie, Reparatie, Vulcanizare sau Raportezi o problema) si primesti Oferte de la service-uri direct pe telefon.
11. Anunturi masini noi si second hand
Cumpara masina: Cauti rapid printre cele peste 20.000 de anunturi auto (masini, motociclete, camioane, rulote).
Vinde masina: Adaugi in cativa pasi anuntul tau.
12. Timbru de mediu
Ai calculatorul de taxa auto pentru a determina cat te costa timbrul de mediu in 2015.
13. Calculator finantare
Introduci datele tale, vezi lista institutiilor financiare (Cetelem, BCR, BRD, Alpha Bank etc.) si soliciti oferte de finantare (credit auto sau credit de nevoi personale).
14. Servicii auto in zona ta
Iti activezi serviciul de localizare prin GPS si beneficiezi de servicii auto in zona ta cu localizare si ruta prin GPS: benzinarii, parcari, vulcanizari, spalatorii, service-uri, statii ITP, asistenta si tractari, taxi, bancomate, pensiuni, scoli soferi, rent a car, centre daune.

Addtional Information

 • Total Downloads

  100k+

 • Latest Version

  10.1.8

 • Updated

  2017-09-25

 • Category

  Shopping

 • Requires Version

  11

 • Package name

  com.netbridge.autoro

 • Md5

  35b5b1115f1f50f828e841553e3a612f

 • Developer

  auto.ro

Previous Versions

How to install Auto.ro APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Auto.ro APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Auto.ro is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Auto.ro.Once the download completed,find Auto.ro in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Auto.ro icon in your home screen then tap the icon to open it.