Gule Sider På Sjøen

Gule Sider På Sjøen Apk

50k+| 19.77MB|
  | Free
Gule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På SjøenGule Sider På Sjøen

Description

"Gule Sider På sjøen har fått god mottagelse av våre brukere, nå er det på tide å ta På sjøen-appen til neste nivå - med AIS!

I den nye betalingsversjonen 3.0 er Gule Sider På sjøen utstyrt med AIS (Automatic Identification System), som gjør det mulig å identifisere og følge andre fartøy i sanntid. Vi har også oppdatert hele designet for appen.

Med Gule Sider På sjøen kan du søke etter for eksempel gjestehavner, naturhavner og sjøkroer. Du får selvfølgelig også gratis sjøkart fra Kartverket, og med Gule Siders søk integrert i appen, kan du også søke etter redningsvester og alt annet du måtte trenge til båtturen.

Gratisversjonen av Gule Sider På på sjøen inneholder:
- Gratis sjøkart
- Svenske og norske sjøkort
- GPS-posisjonen din på sjøkart, kurspil, kart i ferds- og nordretning, og satelittbilder
- Gule Siders søketjeneste er integrert i På sjøen-appen. Du kan søke lokalt etter nærmeste gjestehavn, naturhavn, overnattingssted eller restaurant
- "Man overboard"-funksjon som lagrer all nødvendig informasjon i ett skjembilde i din kamerarull: nødnummer, koordinter, kartutsnitt på GPS-posisjonen din, VHF-kanal og klokkeslett.
- Appen kan brukes på både mobil og nettbrett

For en engangssum kan appen oppgraderes til vår Pro versjon. Da får du enda flere funskjoner som kan forenkle planlegging av en tur på sjøen.

Når du oppgraderer får du en disse produktene på livsstid:
- AIS (Automatic Identification System) med helikopterperspektiv (se båter og skip over hele Norge).
- Med AIS kan du sjekke fartøys identitet og status, samt fakta om størrelse, type last og destinasjon.
- Muligheter til å lagre deler av kart for Offline bruk, slik at du ikke trenger å være koblet til nettet.
- Muligheter til å legge inn ruter med veipunkter, samt lagre dine favorittruter.
- Kurs
- Fart over grunn
- Med bare ett kjøp får du Gule Sider På Sjøen til både Android mobil og Android nettbrett.

Gule Sider På sjøen er et utmerket planleggingsverktøy for båtturen, og skal ses på som et tillegg til ditt navigasjonsutstyr. Eller for å sitere det svenske magasinet På kryss (nr 5 2015) ”gratis-app som bör finnas i din surfplatta eller smarttelefon även om du har en annan app”.

Tips! Når du er ferdig med å bruke appen, er det lurt å slå av GPS-en. Da unngår du at den bruker mer batteri enn nødvendig."

Addtional Information

 • Total Downloads

  50k+

 • Latest Version

  3.2.0.88.1

 • Updated

  2017-08-22

 • Category

  Travel & Local

 • Requires Version

  14

 • Package name

  com.gulesider.nautical

 • Md5

  8c8697221d041fd113e7698dc3b25397

 • Developer

  Eniro

Previous Versions

How to install Gule Sider På Sjøen APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Gule Sider På Sjøen APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Gule Sider På Sjøen is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Gule Sider På Sjøen.Once the download completed,find Gule Sider På Sjøen in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Gule Sider På Sjøen icon in your home screen then tap the icon to open it.