HelpApp

HelpApp Apk

500+| 4.07MB|
  | Free
HelpAppHelpAppHelpAppHelpApp

Description

Salut. La cine apelezi tu cand ai nevoie de incurajare si sustinere?

Hai sa-ti fac cunostință cu un susținător al tau virtual. El se numește HELPAPP. Este o aplicatie mobilă pe care o poți descărca de pe Google Play.

HelpApp te ajută să verifici cum te simti cu ajutorul unui test, dar si să discuți cu un specialist despre rezultatele acestuia, cât si despre orice te frământă.

Cu ajutorul aplicatiei in fiecare seară poți contacta si sa discuti in timp real cu consilierii de la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului. Ca să fii în siguranță si sa nu te ingrijorez dacă cineva va afla despre conversațiile tale, chatul Liniei este totalmente anonim. Consilierii nostri sunt oameni cu suflet mare și cu dorința de a-ți oferi susținere și de a discuta orice întrebare, care te îngrijorează.

Aplicația mai permite să lași un mesaj scris pentru consilieri la orice ora din zi sau noapte si sa primesti raspuns timp de 24 de ore.

Helpapp mai are câteva opțiuni interesante. De exemplu poți seta aplicația să-ți trimită în fiecare dimineață pe ecranul telefonului tău un mesaj pozitiv, care te va încuraja să celebrezi tot ce ai mai bun în tine. Tot aici gasesti si harta cu servicii sociale și de dezvoltare personală selectate special pentru tine!

Îți doresc o zi frumoasă si nu uita: susținerea emoțională este la distanța unui click. Ne auzim pe chat! Papa!

Despre serviciu:
Serviciul de susținere emoțională prin intermediul chat-ului anonim este oferit de către o echipă instruită de consilieri de la Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului și este prevăzut pentru locuitorii R. Moldova primordial. Utilizatorii din alte țări, vorbitori de limbă Română și Rusă sunt bineveniți să o utilizeze. Adolescenții și tinerii sunt încurajați în mod special să utilizeze aplicația.

Scopul serviciului este de a oferi ajutor imediat accesibil, pe termen scurt persoanelor care au nevoie de susținere și încurajare, trecând prin probleme dificile actuale în viață, care le pun la îndoială capacitatea de a le face față și care pot pune în pericol siguranța lor fizică și emoțională.

Serviciul oferă susținere oamenilor, care trec prin diferite crize ale vieții, oricare ar fi natura acestora.

Chatul anonim este pentru cei ce au nevoie să găsească alinare imediată la durerea sufletească prin reducerea stresului emoțional. Consilierii vor ajuta utilizatorii să exploreze strategii de a face față crizei actuale în condiții de siguranță și de a gestiona orice amenințări imediate ale vieții sau siguranței.

Totodată utilizatorii ar putea primi sugestii de resurse on-line / informații, vor căuta împreună cu consilierii căi spre soluții pe termen lung la problemele de bază, vor explora măsuri preventive și următorii pași de realizat până la următorul contact cu chat-ul. Serviciul chatului urmărește să atingă aceste obiective prin a comunica empatic cu utilizatorul, de pe poziția bunătății și înțelegerii, implicându-l într-un proces de colaborare, fără a judeca și a da sfaturi.

Aceasta aplicatie este promovată prin intermediul paginii web www.pentruviata.md si este controlată și operată de către Asociația Obștească ”Altruism”.

Addtional Information

 • Total Downloads

  500+

 • Latest Version

  1.0

 • Updated

  2017-04-25

 • Category

  Social

 • Requires Version

  15

 • Package name

  com.grace.helpapp

 • Md5

  afaf337f84d91ec1713d19ada48a292d

 • Developer

  Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului

Previous Versions

How to install HelpApp APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of HelpApp APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure HelpApp is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download HelpApp.Once the download completed,find HelpApp in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find HelpApp icon in your home screen then tap the icon to open it.