Lajmi Fundit

Lajmi Fundit Apk

<100| 4.57MB|
  | Free
Lajmi FunditLajmi FunditLajmi FunditLajmi FunditLajmi Fundit

Description

Aplikacioni është i thjeshtë shumë i shpejt dhe kompakt, mundeson shfaqjen e lajmeve të fundit duke u referuar faqeve kryesore informative.

Ofrohet mundësia e kërkimit të shpejtë për çdo artikull, ruajtja e postimeve të preferuara si dhe ndarja në bazë të kategorive.

Në menunë e kontrollit në të majtë mund të zgjidhni të lexoni lajmet nga mediat e preferuara, artikujt më të klikuar etj.

Gjithashtu mund të zgjidhni të merrni njoftime automatike për lajmet e fundit në telefonin tuaj celular.

Addtional Information

 • Total Downloads

  <100

 • Latest Version

  1.2.1

 • Updated

  2017-09-21

 • Category

  News & Magazines

 • Requires Version

  16

 • Package name

  com.albapp.lastnews

 • Md5

  9d94f044dd4e7055c53bd463155af983

 • Developer

  Albanian NEWS

Previous Versions

How to install Lajmi Fundit APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Lajmi Fundit APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Lajmi Fundit is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Lajmi Fundit.Once the download completed,find Lajmi Fundit in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Lajmi Fundit icon in your home screen then tap the icon to open it.