Acte Auto Online

Acte Auto Online Apk

<100| 512.59KB|
  | Free
Acte Auto OnlineActe Auto OnlineActe Auto OnlineActe Auto OnlineActe Auto OnlineActe Auto OnlineActe Auto Online

Description

ÎNMATRICULĂRI AUTO

★ Efectuam în favoarea d-voastră toate etapele ce trebuie parcurse în vederea înmatriculării unui autovehicul în Galați, Tecuci, Corod, Târgul Bujor.

DUPLICAT ACTE AUTO

★ Pachetul nostru de servicii cuprinde obținerea de duplicate ale actelor autovehiculului aflat în proprietatea d-voastră, indiferent ca este vorba de acte pierdute, furate sau deteriorate. De asemenea, putem obține în numele d-voastră și dubluri ale plăcutelor cu numărul de înmatriculare.

OBȚINEREA DUPLICAT TALON

★ Pentru obținerea duplicatului de talon, pe care il eliberează Serviciul de Înmatriculări, pachetul nostru de servicii cuprinde întocmirea documentației necesare obținerii acestuia, plata taxelor aferente solicitării duplicatului, depunerea si ridicarea dosarului la Serviciul Înmatriculări, precum și predarea către d-voastră a duplicatului.

RADIERI AUTOVEHICULE

★ Oferta noastră cuprinde servicii de radieri auto complete, respectiv efectuarea in favoarea d-voastră a tuturor etapelor ce trebuie parcurse în vederea radierii unui autovehicul, indiferent ca este vorba despre o mașina pe care doriți sa o scoateți definitiv din circulație sau doar o înstrăinați către alta persoana.

PRESCHIMBARE ACTE AUTO
★ Fiecare proprietar de autovehicul, fie el persoana fizica sau juridica, este obligat sa actualizeze datele înscrise în actele mașinii, în termen de 30 de zile de la data modificării acestora. Astfel, fiecare schimbare de nume, denumire, adresa de domiciliu sau de sediu social, serie de motor, culoarea mașinii, etc, duce la obligația de a efectua aceasta schimbare și în actele mașinii.

RADIEREA OBLIGATORIE

★ Ne ocupam și de cazurile în care radierea devine obligatorie, spre exemplu vehicule dezmembrate, casate sau predate către diferite unități specializate în vederea dezmembrării, vehiculele care se scot definitiv din România sau vehicule care au fost declarate furate.

ASISTENTA R.A.R.

★ Asiguram asistenta la Registrul Auto Roman, pentru efectuarea omologării (pentru mașinile care se afla la prima înmatriculare în România și pentru care este necesara efectuarea omologării și implicit emiterea carții de identitate a acestora) sau a autenticității (pentru mașinile care trec prin procesul de transfer de proprietate).

ACTE AUTO ONLINE

★ Apelând la serviciile noastre de înmatriculări auto scăpați de drumuri, de cozi, de nervi și de zile pierdute pe la tot felul de instituții.

Addtional Information

 • Total Downloads

  <100

 • Latest Version

  1.0

 • Updated

  2017-04-21

 • Category

  Shopping

 • Requires Version

  11

 • Package name

  com.acte.auto

 • Md5

  e5a21beeab761f5074e2d2629afb19b1

 • Developer

  Big Save Club

Previous Versions

How to install Acte Auto Online APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Acte Auto Online APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Acte Auto Online is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Acte Auto Online.Once the download completed,find Acte Auto Online in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Acte Auto Online icon in your home screen then tap the icon to open it.