ONaparcar residents

ONaparcar residents Apk

<100| 9.38MB|
  | Free
ONaparcar residentsONaparcar residentsONaparcar residentsONaparcar residentsONaparcar residentsONaparcar residents

Description

ONaparcar residents és el Servei de B:SM i de l’Ajuntament de Barcelona per al pagament via app de l’estacionament de residents en les zones de resident de l’Àrea Verda de Barcelona. Amb ONaparcar residents ja no necessites la Targeta d’Àrea Verda física ni treure el tiquet en el parquímetre per poder aparcar en la teva zona de resident. ONaparcar residents és gratuït i no té cap sobre cost per l’usuari comparat amb el parquímetre.
Fàcil, ràpid i converteix al teu mòbil en un parquímetre.
Com funciona ONaparcar residents?
Si el teu cotxe ja està donat d’alta en AREA, un cop descarregada l’aplicació ONaparcar residents pots començar a gestionar els teus tiquets d’aparcament de resident des de l’aplicació. Sense esperes, sense desplaçar-te al parquímetre i sense haver de deixar el tiquet dins del vehicle. I si tens més d’un vehicle, pots gestionar-los des d’un mateix usuari.
Amb ONaparcar residents pots ampliar tiquets des d’on estiguis, recordar l’última posició en què vas activar l’estacionament, gestionar tiquets amb franges de dates personalitzables i disposar d’informació detallada sobre la tarifa i les bonificacions aplicades. A més, podràs pagar amb targeta bancària de forma totalment segura.
A més, des d’ONaparcar residents podràs accedir a la resta d’aplicacions d’estacionament de B:SM: ApparkB, l’aplicació per al pagament de l’estacionament per minuts a les places blaves i verdes de la ciutat, i AreaDUM, l’aplicació per l’estacionament en les àrees de Distribució Urbana de Mercaderies.
ONaparcar residents és un mètode de pagament alternatiu, opcional i voluntari que coexisteix amb el mètode tradicional del pagament per mitjà de parquímetres.

Addtional Information

 • Total Downloads

  <100

 • Latest Version

  1.0.1

 • Updated

  2017-09-04

 • Category

  Travel & Local

 • Requires Version

  16

 • Package name

  cat.bcn.onaparcarresidents

 • Md5

  95fe3373354c7efa43f227efa4e879d6

 • Developer

  Ajuntament de Barcelona

Previous Versions

How to install ONaparcar residents APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of ONaparcar residents APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure ONaparcar residents is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download ONaparcar residents.Once the download completed,find ONaparcar residents in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find ONaparcar residents icon in your home screen then tap the icon to open it.