Приказки и Песнички

Приказки и Песнички Apk

50k+| 2.53MB|
  | Free
Приказки и ПесничкиПриказки и ПесничкиПриказки и ПесничкиПриказки и ПесничкиПриказки и ПесничкиПриказки и Песнички

Description

Приказки и Песнички е колекция от детски приказки, песни и истории преведени на български език в звуков формат. Повечето са дело на БАЛКАНТОН и може да ги помните от детството си. Приложението не съдържа в себе си нито един запис. Всичко се стриймва директно от интернет за това внимавайте, ако сте на ограничена тарифа мобилен интернет. Сега е добавена възможност и за офлайн възпроизвеждане (прочетете по долу). Забавлявайте се, сещайте се за младите си години и предавайте знанията на децата си с тази невероятна колекция и продължение на часове стрийм. Когато ползвате търсачката, ако не откривате запис, проверете и ръчно в списъка, дали наистина не съществува, защото е възможно разминаване в заглавията и начина на именуване.

За сега приказките са около 250, в бъдеще ще бъдат добавяни и нови. Добавени са и близо 100 записа на песнички, както и още около 50 руски песнички. В приложението са добавени и няколко аудио Басни.

Сега е добавена и опция за изтегляне на записите на картата памет. По този начин можете да използвате приложението, дори без нужда от интернет. За да могат записите да се запаметяват на картата е добавено разрешение за четенето и. В това няма нищо необичайно. Опитайте новата възможност и бъдете готови за пускане на приказка, вече по всяко време. Прочетете повече за изтеглянето и изчистването на записите в информационния екран в самото приложение.

В последната версия е вграден музикален плеър в приложението. Той ще позволи възпроизвеждане на изтегленте записи в бекграунд, включително и при заключен екран. Плеърът работи само с изтеглени записи. За да го използвате, трябва поне еднократно да сте имали интернет - изберете запис, натиснете бутона за изтегляне, и след като изтеглянето приключи, можете по всяко време да пускате записа в музикалния плеър, дори без интернет! Вече е възможно пукане и на жив стрийм на заден фон и при изключен екран.

Понеже записите са на различни места в интернет понякога е възможно сървърът, на който се намира даден запис да не е в много добро състояние в момента и записа да буферира бавно или да не зарежда. Хубаво е когато имате интернет и всичко е нормално, да изтеглите желаните записи с бутона за изтегляне. Така ще имате възможност за слушане по всяко време, дори и офлайн!

Записите са подбирани от свободното интернет пространство. Ако смятате, че лиценза на някой от записите не позволява такъв вид разпространение, моля сигнализирайте на e-mail-а на разработчика.

Addtional Information

 • Total Downloads

  50k+

 • Latest Version

  11.1

 • Updated

  2017-09-29

 • Category

  Education

 • Requires Version

  10

 • Package name

  bg.stories.radeff

 • Md5

  98779e2864d9fb00f37e7feaee7d180b

 • Developer

  RADEFFFACTORY

Previous Versions

 • 4.2

  Apk Size: 484.50KB

  Downloads: 50k+

  Require Version: 7

  Download APK

How to install Приказки и Песнички APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Приказки и Песнички APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Приказки и Песнички is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Приказки и Песнички.Once the download completed,find Приказки и Песнички in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Приказки и Песнички icon in your home screen then tap the icon to open it.