Deseneaza cu Mowgli

Deseneaza cu Mowgli Apk

10k+| 44.24MB|
  | Free
Deseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu MowgliDeseneaza cu Mowgli

Description

Desenează și descoperă aventurile prin care a trecut Mowgli după ce a plecat din junglă. Peste 270 de modele de desen (printre care casă, soare, flori, băiețel, fetiță, bărbat, femeie, telefon și multe altele) îl vor ajuta pe copilul tău să participe la crearea unei lumi minunate. Povestea îl poartă pe Mowgli din micuțul sat indian până la Paris, într-o călătorie pe 3 continente, în căutarea vechilor lui prieteni din junglă: Bagheera, Baloo, Kaa și Fratele Cenușiu.

Deenează cu Mowgli face parte din proiectul educativ Kidsopia, cel mai de succes proiect de acest fel din România.

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: http://www.kidsopia.ro

Limba: Româna (România, Moldova)

Addtional Information

 • Total Downloads

  10k+

 • Latest Version

  2.1.13

 • Updated

  2017-04-24

 • Category

  Education

 • Requires Version

  14

 • Package name

  air.com.kidsopia.deseneCuMowgli

 • Md5

  7a29b5f0cfc5a3da3c01cb041d230e87

 • Developer

  Kidsopia

Previous Versions

How to install Deseneaza cu Mowgli APK?

1. Check the Android version to verify compatibility of Deseneaza cu Mowgli APK with your smart phone;Find Android version: go to "Settings" - "About the phone" - "Android version". Make sure Deseneaza cu Mowgli is compatible with your Android phone.
2. Click the download button to download Deseneaza cu Mowgli.Once the download completed,find Deseneaza cu Mowgli in your download folder or notification center and tap the icon to install the APK.
3. Find Deseneaza cu Mowgli icon in your home screen then tap the icon to open it.